choose your language  Prague Airport Transfers US version  Prag Flughafentransfers  Transport de l’aéroport de Prague  Taxis desde el aeropuerto Praga  Taxi dell’Aeroporto Praga  Praag Luchthaven Taxi  Prag Flygplatstaxi  Praha Flyplass Taxi  Prag Lufthavnstaxa  αεροδρόμιο Πράγα Taxi  הזמינו הסעה משדה התעופה של פראג במונית פרטית  プラハ空港送迎車  프라하 공항 택시 예약  Doprava letiště Praha Ruzyně  Такси в Праге - Аэропорт  Praga - Táxi de Aeroporto  Praha Lentokenttätaksi  Taxi z lotniska Praga  Prága repülõtéri transzfer  PRÁGA TRANSZFER
INDEX | PRÁGA REPÜLŐTÉR | PRAGUE GUIDE | A PRÁGAI TAXISOKRÓL | LEFOGLALÁSI FELTÉTELEK | KAPCSOLATOK
Prague Airport Transfers Live Help
menu ONLINE FOGLALÁS AIRPORT TRANSFER
menu Személyszállítás a vasútállomásról
menu Gépkocsi Park
menu Gépkocsivezetőink
menu Biztonság
menu Kézbesítés
menu Taxis árlista a repülőtértől
menu Gyakran feltett kérdések
menu Luxus Limuzínák
menu Személyek szállítása bárhová
menu Sétálás Prágában
menu Kirándulások és tanulmányi kirándulások Prágán kívül
menu Taxi Prágában
menu Szállítás a repülőtértől más városokba
menu Speciális szolgáltatások és kívánságok


Ingyenes kirándulás  - az össze utas számára amennyiben oda – vissza történő transzfert foglal a repülőtérről.


Mottó.
Társaságunk alapgondolata minőgégi szállítási szervizt biztosítani a prágai Ruzyně repülőtér és az Ön által megszabott hely között. A társaságunk mottója elsősorban

- a megbízhatóság,
- a gépkocsivezetők tisztessége,
- az előre megszabott ár a legtöbb prágai desztinációba,
- komfortos járművek.
Személyszállítást biztosítunk az Önök kívánságai alapján egyének és csoportok számára is.
- személyszállítást meetingekre, esküvőkre, vállalati összejövetelekre és kongresszusokra
- limuzinok szállítását és feldíszítését esküvőkre, promóciókra
- transzferek a repülőtérre, szállodákba és éttermekbe
- tranzit szerviz szállodai vendégek számára
- utazások
- körutak

Gyakran feltett kérdések

Faq - your questions answered.
Nem kaptam meg az visszaigazoló e-mail-t, mit tegyek?
Amennyiben a foglalástól számított néhány órán belül nem kapott tőlünk visszaigazoló e-mailt, lépjen velünk kapcsolatba. Az esetek legtöbbjében ennek az oka az, hogy egyes anti-spam filterek hibásan spammal cserélik fel a normális e-mailt. Ellenőrizze le ezért a spam fájlt, hogy nincs-e benne a visszaigazoló e-mail.

Hogyan foglaljak?
Az online foglalás javasolt módja; csak adja meg a kért adatokat és egy visszaigazolást küldünk azonnal. A foglalásának biztosítása érdekében nem kell előre fizetnie vagy hitelkártya adatokat megadnia. A bonyolultabb utakkal és a speciális kérésekkel kapcsolatban a legjobb, ha e-mailt küld. Foglalhat telefonon keresztül is (bár ez kevésbé ajánlott); ebben az esetben a foglalási folyamat felgyorsítása érdekében kérjük, legyen kéznél a járatának száma, az érkezési idő és a foglalás során megadott utas neve.

Felszámolnak-e várási díjat abban az esetben, ha a repülőgép késik és a gépkocsivezetőnek várakoznia kell?
Nem számolunk fel. Az Ön járatának az érkezését a diszpécseri szolgálatunk on-line figyeli. A kocsi 10 perccel az Ön leszállása után van beállítva, illetve a gépkocsivezető ekkor várja Önt az érkezési hallban (függetlenül attól, hogy korábban vagy később landol-e a gép a tervezett leszállási időhöz képest).

Hogyan használják a repülőjáratom menetrendszerinti érkezési idejét a beszállási időm kiszámítására?
Amikor a prágai reptéri transzferét lefoglalja, megadja nekünk a járatának menetrendszerinti érkezési idejét. Ettől kezdve „valós időben” követjük a járatát, tehát lehet a gépe pontos, érkezhet korábban vagy késhet, tisztában vagyunk a járata repülési adataival és a megérkezésének tényleges időpontjában találkozunk önnel. A poggyászfelvételének idejét szintén figyelembe vesszük. A sofőr az ön tényleges megérkezése után 10 perccel megjelenik az érkezési csarnokban.

Igénybe szeretném venni a szolgáltatásukat, azonban attól tartok, hogy lekésem a csatlakozó járatomat. Mit javasolnak?
Ha abban a valószínűtlen helyzetben van, hogy például lekési a csatlakozó járatát és erről értesít bennünket, akkor mi annak megfelelően frissítjük a foglalását – felár nélkül. Csak írnia kell nekünk egy e-mailt, felhívnia vagy küldenie egy SMS-t a +420 777 777 237 számra a lekésett járatával kapcsolatban.

Mikorra vagyunk várhatóak az elutazásának napján?
A prágai reptéri transzfer szolgáltatás igénybevételekor a nem az EU-ba induló járatok esetén általában nagyjából két és fél órával a járatának indulása előtti utas felvételt szoktunk javasolni, az EU-ba induló járatokhoz pedig két órát. Végső soron, úgyis ön határozza meg a saját indulási idejét.

Fizethetek kártyával telefonon keresztül?     
Igen, de csak olyan foglalásokat, ahol előleg fizetése szükséges. Előleg fizetése rendszerint csak a Prágán kívülről induló transzferek, illetve bizonyos nyújtott limuzinok rendelése esetén szükséges. Telefonon keresztül történő fizetéshez kizárólag VISA és Mastercard kártyákat fogadunk el, és a teljes összegnek csak a 30 vagy 50%-át számítjuk fel, a többi pedig a sofőrnek fizetendő. Egyébiránt nagyon egyszerűen tud fizetni az interneten keresztül vagy kártyával a sofőrnél.

Melyik órákban működik a szolgáltatásuk?
A prágai transzferszolgáltatásunkat a nap 24 órájában a hét 7, illetve az év 365 napján üzemeltetjük, beleértve a nemzeti ünnepeket is. Azonban, ha új megrendelést kíván tenni, kérjük ne feledje, hogy a normál nyitvatartási időn kívül (éjféltől reggel 7-ig) csak vészhívásokat kezelünk és új foglalásokat nem fogadunk el. A szállítást ezekre az órákra előre el kell intézni.

A prágai reptéri transzfer útvonalakon kívül más útvonalakat is kínálnak?
Igen, a prágai reptéri transzfer mellett biztosítunk transzfert bármely prágai vasút/autóbusz pályaudvarra és taxi szolgáltatásokat is nyújtunk Prágán belül. Igény szerint transzfert biztosítunk Prága belvárosából vagy a repülőtérről bárhová , ahová csak menni kíván.

Meg akarom változtatni/le akarom mondani a foglalásomat – mit tegyek?
Ha a foglalása megváltoztatására vagy lemondására vagy a személyes adatainak frissítésére van szüksége, kattintson a megfelelő hivatkozásra a visszaigazolásában, jelentkezzen be a foglalási kezelőfelületünkre; vagy írjon nekünk e-mailt vagy hívjon minket reggel 7 óra és éjfél között.

Mi történik, ha lemondom az utamat?
A foglalását bármikor lemondhatja. Ha jogosult és a foglalását előre kifizette, a visszatérítés automatikusan megtörténik a fizetésre használt kártyára. A visszatérítés mindig érvényes az összes Prágából induló foglalásra, amelyhez nem rendeltek VIP járműveket, ha a lemondás a beszállásának időpontja előtt legfeljebb két órával megtörténik. A pontos részletekért, kérjük, nézze át az általános szerződési feltételeinket.

Mikor foglalhatok reptéri transzfert?
A rendszerünk lehetővé teszi a prágai transzportjának lefoglalását akár 365 nappal az utazásának időpontja előtt.

Megosztott transzfer busz részleg (Shuttle-bus)
Mindent megteszünk, hogy a választott időpontban felvegyük önt. Sajnos a felvételének pontos idejét nem tudjuk garantálni, mivel a sofőrnek néhány esetben más utasokat is fel kell vennie más szállodákból. Ezért fontos, hogy a választott időpont előtt 20 perccel kész legyen a beszállásra illetve, hogy fel legyen készülve a várakozás lehetőségére is.

Extra nagy poggyászom van.
Nem számít, de kérjük, erre a tényre mindig előre figyelmeztessen bennünket. Abban az esetben, ha Önök 3 vagy 4 személy nagy számú poggyászal, felár nélkül állítunk oda nagy kocsit (minivan-t, de ugyanakkor csak a személyek száma alapján fizet ill. mint egy kis autóért.

Milyen módon fizethetek?
Fizethet készpénzben, kredit vagy bankkártyával, előzetesen az interneten keresztül vagy bankkártyával közvetlenül. A vállalatok számla alapján, átutalással fizethetnek.

A társaságunk különböző hotelekben jutott szálláshoz, számolnak az árhoz ilyen esetben illetéket?
Általában nem számolunk hozzá illetéket, az ár hagyományosan 2 hotelhez való transzfert foglal magában. Ritka esetben jelentéktelen illetéket számolunk hozzá, pl. mikor a hotelek nagyon messze helyezkednek el egymástól stb.

Mi történik, ha késik a repülőgépem?
A sofőrünk automatikusan informálva van a diszpécserünk által, aki online figyeli járatokat. Semmilyen esetben sem számlázunk a várakozásért illetéket vagy egyéb extra díjat.

Mikor fizessek?
Amennyiben egyszerre foglalta le a visszautat is, fizesse meg az egész összeget az első út alkalmával. A gépkocsivezető transzport voucher állít ki Önnek, amelyet megőriz és a visszaúton, ezt mint a viteldíj megfizetését igazoló bizonylatot átadja a másik gépkocsivezetőnek. Amennyiben valamilyen oknál fogva nem akarja megfizetni az egész összeget egyszerre, minden útért külön fizethet.

Számlára (nyugtára van szükségem).
Előzetes megbeszélés alapján számlát – nyugtát állítunk ki a vállalatok számára (nyugtaként nem a minden út alkalmával a gépkocsivezető által automatikusan kiadott igazolást értjük).

Szerveznek transzfereket több mint 4 személy számára is?

Természetesen, a személyek száma csak Önöktől függ. Több mint 4 személy számára fel tudunk kínálni minivanokat ( 5-től 8 személyig ), minibuszokat (20 személyig) és nagy csoportoknak ( 49 személyig) klasszikus autóbuszokat.

Milyen ideig tart az út a centrumba vagy a centrumból a repülőtérre?
Rendes körülmények között kb. 25 perc. Balesetek, lezárások, dugók stb. esetén ez sajnos 45 perc is lehet.

Az oldalakon feltüntetett árak az autóért vagy egy személyért értendők?
Az árak mindig az autóért értendők, éspedig a maximum személyszámot illetően ( a maximálisan megengedett személyek száma az adott járműben, minibuszban stb.). Amennyiben túl sok a poggyásza, tudassa ezt a tényt a foglalásnál, hogy kikerüljük az esetleges problémákat a poggyásztér kapacitását illetően.

Kisgyermek részére szükségem van gyermekülésre.
Ez nem probléma, díjmentesen biztosítjuk. Kérjük a foglalásnál pontosítsa kívánságát. A személyszállítást nonstop biztosítják?
A személyszállítást a nap 24 órájában biztosítunk naponta. Ezt azonban előre meg kell rendelni. Amennyiben nagyon késői vagy nagyon korai órákban kívánja a szállítást, telefonáljon legalább egy napos időelőnnyel. Köszönjük.

Különleges gondoskodásra van szükségem.
Csak figyelmeztessen minket előre a foglaláskor. Különleges gondoskodást kívánnak pld. az idősebb, a fogyatékos, a tolókocsis stb. személyek.

Company Logo

PRAGUE AIRPORT TRANSFERS spol. s.r.o. IC 27593622
A komlett szállítási szervizt 100 gyakorlott gépkocsivezetőnk biztosítja.
menuFix viteldíjért szállítunk.
menuVárásért nem fizet semmilyen felárat.
menuNem fizet kilométerdíjat.
menuNincs kiállási díj.
menu24 órás szerviz.
menu100% megbízhatóságot garantálunk.
menuNem fizet felárat, ha a repülőgép késik.
menuFelár nélkül beiztosítunk gyermekülést.
menuNem számítunk fel felárat, ha a repülőgépe késik.
menuPénzbeli kompenzáció a legkisebb elégedetlenségnél.
menuA gépkocsivezető készségesen segít a poggyászával.
Magunkról.
Our company has been providing airport transfer, shuttle & limousine services for many years. In a few words we offer simple, convenient and reliable service with a fixed price to any destination within the city of Prague and Czech Republic. Prague Airport Transfers s.r.o. co-operate with many airlines, Prague hotels and travel agencies especially in the UK.
Rendszeresen utazik a Ruzyně repülőtérre?
Lépjen velünk kapcsolatba – magánszemélyeknek és vállalatoknak speciális VIP árakat kínálunk.

(C) Prague Airport Transfers s.r.o.| Olcsó személyszállítás a prágai Ruzyně repülőtérről / repülőtérre. | Sitemap
Ingyen Transzfer - Kongresszusi Közlekedés - Autóbusz-Közlekedés - Reptéri közlekedés árainak összehasonlítása - Szallas Pragaban - Praga Idojarasa