choose your language  Prague Airport Transfers US version  Prag Flughafentransfers  Transport de l’aéroport de Prague  Taxis desde el aeropuerto Praga  Taxi dell’Aeroporto Praga  Praag Luchthaven Taxi  Prag Flygplatstaxi  Praha Flyplass Taxi  Prag Lufthavnstaxa  αεροδρόμιο Πράγα Taxi  הזמינו הסעה משדה התעופה של פראג במונית פרטית  プラハ空港送迎車  프라하 공항 택시 예약  Doprava letiště Praha Ruzyně  Такси в Праге - Аэропорт  Praga - Táxi de Aeroporto  Praha Lentokenttätaksi  Taxi z lotniska Praga  Prága repülõtéri transzfer  PRÁGA TRANSZFER Prague Airport Transfers, Prague repülõtéri transzfer
INDEX | PRÁGA REPÜLŐTÉR | PRAGUE GUIDE | A PRÁGAI TAXISOKRÓL | LEFOGLALÁSI FELTÉTELEK | KAPCSOLATOK
Prague Airport Transfers Live Help
menu ONLINE FOGLALÁS AIRPORT TRANSFER
menu Személyszállítás a vasútállomásról
menu Gépkocsi Park
menu Gépkocsivezetőink
menu Biztonság
menu Kézbesítés
menu Taxis árlista a repülőtértől
menu Gyakran feltett kérdések
menu Luxus Limuzínák
menu Személyek szállítása bárhová
menu Sétálás Prágában
menu Kirándulások és tanulmányi kirándulások Prágán kívül
menu Taxi Prágában
menu Szállítás a repülőtértől más városokba
menu Speciális szolgáltatások és kívánságok


Ingyenes kirándulás  - az össze utas számára amennyiben oda – vissza történő transzfert foglal a repülőtérről.


Mottó.
Társaságunk alapgondolata minőgégi szállítási szervizt biztosítani a prágai Ruzyně repülőtér és az Ön által megszabott hely között. A társaságunk mottója elsősorban

- a megbízhatóság,
- a gépkocsivezetők tisztessége,
- az előre megszabott ár a legtöbb prágai desztinációba,
- komfortos járművek.
Személyszállítást biztosítunk az Önök kívánságai alapján egyének és csoportok számára is.
- személyszállítást meetingekre, esküvőkre, vállalati összejövetelekre és kongresszusokra
- limuzinok szállítását és feldíszítését esküvőkre, promóciókra
- transzferek a repülőtérre, szállodákba és éttermekbe
- tranzit szerviz szállodai vendégek számára
- utazások
- körutak

Szállítási árlista a prágai Ruzyně repülőtérről / repülőtérre és a válogatott városokba Csehországban


Transfers out of Prague.
Az itt feltüntetett árak a kocsiért értendők, nem egy személyre, ÁFÁ-val együtt ( egy vagy négy utas mindig ugyanazt az összeget árat fizeti). Lépjen velünk kapcsolatba, ha árkalkulációra van szüksége olyan célállomásokba (városokba), amelyek nincsenek itt feltüntetve. Az állandó klienseinknek és az utazási irodáknak kedvezményt nyújtunk.

Our fixed prices from / to Prague Airport
 
Cash and card payment options for Prague airport taxi.

Olcsó, aznapi retúr transzferek
Ha még aznap vissza kell térnie, a normál retúr transzfer foglalásánál olcsóbb lehet a várakozási díj kifizetése (a visszaút költségét nem számítjuk fel).

Várakozási díj
Ha több megállós transzferre van szüksége (például ha elmegy az egyik városba, ahol várunk önre, majd folytatja az útját valahova máshova) a várakozási díj 220 CZK/óra (9.10 EUR).

Mennyire előre javasolja megtenni a rezervációt ?
Mennyire előre javasolja megtenni a rezervációt ? Az internet útján történő személygépkocsi rezerválást legalább néhány órával előre kérjük megtenni. Ha azonban arra azonnal szükségük lenne kérjük, hívjanak fel minket telefonon.

Faq - your questions answered.
A vasút- vagy autóbusz utazással összehasonlítva melyek az önök transzferei igénybevételének előnyei?
A mi transzfereink során új és kényelmes járművekkel utazhat és az utazás ideje is rövidebb. Amennyiben ön nem kéri (ebéd stb.) az úton nincsenek egyéb megállók. Ha vasúton vagy autóbusszal utazik, a pályaudvarról és a pályaudvarra történő eljutásnak további költsége van, míg a mi transzfereink háztól-házig történnek.

Nagyon érdekelnek a szolgáltatásaik, de az áraik túl magasak nekünk. Tudnak nekünk kedvezményt adni?
Sajnos nem tudunk kedvezményt adni. Úgy hisszük, hogy az áraink már így is nagyon versenyképesek. Kedvezmény szempontjából az egyetlen kivételnek számítanak a velünk rendszeresen együtt dolgozó utazási irodák és ők is csak akkor, ha teljesítenek egy bizonyos minimális foglalásszámot. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Tudnak a sofőrjeik ebédhez/vacsorához kellemes helyeket ajánlani útközben?
Igen, a sofőrjeink szívesen segítenek ezekben és más egyéb kérdéseiben is.

Az áraik tartalmazzák az összes díjat és borravalókat? A felsorolt áraink a sofőrnek adható borravaló kivételével mindent tartalmaznak. A sofőröknek nem kötelező borravalót adni, de ha elégedett volt a transzferrel, az ár 5-10%-át nagyra értékelik.

Erre az útra foglalhatnánk egy Mercedes E osztályt? Igen, örülünk, hogy a foglalási folyamat során ezt a lehetőséget választották. Ne feledjék, hogy az ára a normál járművekhez képest kissé magasabb.

Milyen járműveket használnak az intercity transzferekhez? Kérjük, ellenőrizze a flotta szekciónkat; csak az ott felsorolt márkákat használjuk. Az autók maximális életkora öt év, azonban a flottánk átlagosan két éves. Ha egy bizonyos modellel szeretne utazni, kérjük, említse meg a foglalási folyamat során és mi mindent megteszünk, hogy eleget tegyünk az elvárásainak.

8 emberből álló csoport vagyunk nagyméretű bőröndökkel. Be fogunk férni a minibuszukba? Kérjük, nézze át a járműveink jellemzőit vagy a foglalás előtt írjon nekünk e-mailt. Sajnos minden valószínűség szerint a nagyméretű poggyászuk nem fér bele a 8 személyes minibuszainkba. Ha ez a helyzet lehetséges, hogy egy nagy (és sokkal drágább) 20 személyes minibuszt kell küldenünk, esetleg poggyász-szállítóval.

3 emberből álló csoport vagyunk nagyméretű bőröndökkel. Szedánt érdemes foglalnunk, vagy használjuk a minibuszra módosítás ingyen lehetőséget? Ha úgy gondolják, hogy a bőröndjeik nem férnek el egy normál szedán járműben, mindig bizonyságosabb egy minibusz foglalása. 

Útközben megállhatunk használni a mosdót vagy bekapni valamit? Igen, természetesen – a 15 percnél rövidebb megállások ingyenesek. A hosszabb megállásokra várakozási díjat számolhatunk fel, de ezt természetesen megbeszélheti a sofőrrel is.

A transzferük igénybe vétele alatt használhatunk Wi-Fi-t? Kérjük, említsék meg a foglalásuk során és mi mindent megteszünk, hogy kártyát szerezzünk egy ingyenes Wi-Fi hotspothoz.

Egy meetingen veszek részt és szükségem lenne arra, hogy a sofőr megvárjon, mielőtt visszaindulok. Mi a legjobb foglalási lehetőségük? A legtöbb esetben a legjobb és legolcsóbb foglalási lehetőség az aznapi retúr transzfer. Így a visszaútért nem kell fizetnie, csak az odaútért plusz a várakozásért. Az ajánlatunk része, hogy visszatérhet Prágába – repülőtérre vagy a városközpontba.


Company Logo

PRAGUE AIRPORT TRANSFERS spol. s.r.o. IC 27593622
A komlett szállítási szervizt 100 gyakorlott gépkocsivezetőnk biztosítja.
menuFix viteldíjért szállítunk.
menuVárásért nem fizet semmilyen felárat.
menuNem fizet kilométerdíjat.
menuNincs kiállási díj.
menu24 órás szerviz.
menu100% megbízhatóságot garantálunk.
menuNem fizet felárat, ha a repülőgép késik.
menuFelár nélkül beiztosítunk gyermekülést.
menuNem számítunk fel felárat, ha a repülőgépe késik.
menuPénzbeli kompenzáció a legkisebb elégedetlenségnél.
menuA gépkocsivezető készségesen segít a poggyászával.
Magunkról.
Our company has been providing airport transfer, shuttle & limousine services for many years. In a few words we offer simple, convenient and reliable service with a fixed price to any destination within the city of Prague and Czech Republic. Prague Airport Transfers s.r.o. co-operate with many airlines, Prague hotels and travel agencies especially in the UK.
Rendszeresen utazik a Ruzyně repülőtérre?
Lépjen velünk kapcsolatba – magánszemélyeknek és vállalatoknak speciális VIP árakat kínálunk.

(C) Prague Airport Transfers s.r.o.| Olcsó személyszállítás a prágai Ruzyně repülőtérről / repülőtérre. | Sitemap
Ingyen Transzfer - Kongresszusi Közlekedés - Autóbusz-Közlekedés - Reptéri közlekedés árainak összehasonlítása - Szallas Pragaban - Praga Idojarasa