choose your language  Prague Airport Transfers US version  Prag Flughafentransfers  Transport de l’aéroport de Prague  Taxis desde el aeropuerto Praga  Taxi dell’Aeroporto Praga  Praag Luchthaven Taxi  Prag Flygplatstaxi  Praha Flyplass Taxi  Prag Lufthavnstaxa  αεροδρόμιο Πράγα Taxi  הזמינו הסעה משדה התעופה של פראג במונית פרטית  プラハ空港送迎車  프라하 공항 택시 예약  Doprava letiště Praha Ruzyně  Такси в Праге - Аэропорт  Praga - Táxi de Aeroporto  Praha Lentokenttätaksi  Taxi z lotniska Praga  Prága repülõtéri transzfer  PRÁGA TRANSZFER Prague Airport Transfers, Prague repülõtéri transzfer
INDEX | PRÁGA REPÜLŐTÉR | PRAGUE GUIDE | A PRÁGAI TAXISOKRÓL | LEFOGLALÁSI FELTÉTELEK | KAPCSOLATOK
Prague Airport Transfers Live Help
menu ONLINE FOGLALÁS AIRPORT TRANSFER
menu Személyszállítás a vasútállomásról
menu Gépkocsi Park
menu Gépkocsivezetőink
menu Biztonság
menu Kézbesítés
menu Taxis árlista a repülőtértől
menu Gyakran feltett kérdések
menu Luxus Limuzínák
menu Személyek szállítása bárhová
menu Sétálás Prágában
menu Kirándulások és tanulmányi kirándulások Prágán kívül
menu Taxi Prágában
menu Szállítás a repülőtértől más városokba
menu Speciális szolgáltatások és kívánságok


Ingyenes kirándulás  - az össze utas számára amennyiben oda – vissza történő transzfert foglal a repülőtérről.


Mottó.
Társaságunk alapgondolata minőgégi szállítási szervizt biztosítani a prágai Ruzyně repülőtér és az Ön által megszabott hely között. A társaságunk mottója elsősorban

- a megbízhatóság,
- a gépkocsivezetők tisztessége,
- az előre megszabott ár a legtöbb prágai desztinációba,
- komfortos járművek.
Személyszállítást biztosítunk az Önök kívánságai alapján egyének és csoportok számára is.
- személyszállítást meetingekre, esküvőkre, vállalati összejövetelekre és kongresszusokra
- limuzinok szállítását és feldíszítését esküvőkre, promóciókra
- transzferek a repülőtérre, szállodákba és éttermekbe
- tranzit szerviz szállodai vendégek számára
- utazások
- körutak

Prágai városnézés

A Prague Walks sétahajózásokat a Moldván és a kirándulásokat engedéllyel rendelkező profi idegenvezetők szolgáltatják.

A részvétel egy sétán Prága városában nagyszerű lehetőség arra, hogy megnézze a nevezetességeket és megismerje a várost. Elvezetheti számos olyan eldugott helyre, amelyre lehet, hogy nem bukkanna rá idegenvezető nélkül. A prágai gyalogtúrák kitűnő módot kínálnak arra, hogy megismerje a város gazdag történelmét és építészeti szépségét illetve, hogy eligazodjon, főként, ha először jár Prágában. Ha alacsony a költségvetése, vegye fontolóra a részvételt az alap, ingyenes prágai gyalogtúránkon, amely bemutatja önnek a város fő látnivalóit és a tájékozódásban is segíteni fogja, így a következő napok egyikén vissza tud térni a nevezetességekhez és alaposabban fel tudja fedezni azokat. Hacsak nincs más megadva, az összes gyalogtúránk minden nap a belvárosban található Óváros térről indul. Az idegenvezetőnk kezében piros esernyővel az Asztronómiai óra mellett szokott várni. Ha inkább nem sétálna, tudunk ajánlani néhány olyan prágai városnéző túrát is, ahol a buszunk felveszi önt a szállodájánál és kényelmesen körbeviszi a városban.


Hajókirándulások, séták és túrák idegenvezető nélkül.
Jazz hajókirándulás - Egy este eltöltésének tökéletes módja a jazz hajókirándulás: kitűnő élő jazz zenével, a la carte menüvacsorával és a háttérben a Moldva folyóról megcsodálhatja a festői Prága műemlékeit, mint például a Károly hidat és a prágai várat.
Vacsora a sétahajón (különleges ajánlat) - Ez a prágai hajókirándulás éjszaka történik. A fedélzeten élvezheti a svédasztalos vacsorát és az élőzenét, miközben gyönyörködik Prága, a Moldva folyóról ön elé táruló látképében. A Károly híddal, a Szent Miklós templommal és a sziporkázó éjszakai égbolttal versengő prágai várral ez a kirándulás tökéletes választás egy romantikus hétvégre a városba érkezők számára.
Ebéd a sétahajón - Ez aztán a prágai folyami városnézés, itt megcsodálhatja a város történelmi épületeit, miközben élvezi a svédasztalos ebédet a fedélzeten. Elhalad majd Prága történelmi központja mellett, amely olyan műemlékeket foglal magában, mint Károly híd, a prágai vár, a Szent Miklós templom és a Nemzeti Színház.

Séták és túrák Prágában, engedéllyel rendelkező idegenvezetővel magyar nyelven
Egyéni séta (túra) - ismertesse velünk, mit szeretne látni, milyen ideig tartson a séta és az Ön egyéb preferencióit. Pontosan az Ön elképzelése szerint összeállított séta.
 
Válasszon ki az alul leírt prágai séták kínálatából vagy látogassa meg a Prágán
kívüli kirándulásokkal foglalkozó részt.

Séták és túrák Prágában, idegenvezetővel angol nyelven
Ingyenes séta - yezalatt a 4 órás sétaidő alatt meglátogatják Prága összes legfontosabb helyét. Az idegenvezetés angol nyelven folyik.
The Superior Tour of Prague - Ez a legigényeltebb séta. A 6 óráig tartó séta alatt megtekinti és meglátogatja a legjobb helyeket Prágában. A séta egy moldvai sétahajózást is tartalmaz.
The Famous Pubs of the Old Town - ahogy a séta neve is elárulja, ezt a sétát az összes sör ímádónak (szakértőnek) ajánljuk. Vagy éppen Önnek, aki nem akarja kihagyni Prága legismertebb pincéinek a meglátogatását.
Prague by Car - Azok számára, akik csak meghatározott időt töltenek Prágában és a lehető legrövidebb időn belül látni szeretnék, mit tud Prága felkínálni. Ez az túra korlátolt mozgású idősebb személyeknek is ajánlott.
Boat Cruise - "Little Venice" of Prague - a folyami csatornás sétahajózás Velencét fogja felidézni Önnek. Biztosan nem tévedünk, ha ezt a sétahajózást az Összes szerelmes párnak fogjuk a figyelmébe ajánlani.
Ghost Walk of Prague - ún. kísértetes séta, amely folyamán feltárja Prága eldugott utcácskáit és zeg-zugait. Ajánlatunk - erre a sétára semmiképen se induljon el egyedül.
Prague Castle and the Royal Route - a séta a prágai váron és a királyi úton vezeti végig.

Company Logo
Gyalogséták Prágában

PRAGUE AIRPORT TRANSFERS spol. s.r.o. IC 27593622
A komlett szállítási szervizt 100 gyakorlott gépkocsivezetőnk biztosítja.
menuFix viteldíjért szállítunk.
menuVárásért nem fizet semmilyen felárat.
menuNem fizet kilométerdíjat.
menuNincs kiállási díj.
menu24 órás szerviz.
menu100% megbízhatóságot garantálunk.
menuNem fizet felárat, ha a repülőgép késik.
menuFelár nélkül beiztosítunk gyermekülést.
menuNem számítunk fel felárat, ha a repülőgépe késik.
menuPénzbeli kompenzáció a legkisebb elégedetlenségnél.
menuA gépkocsivezető készségesen segít a poggyászával.
Magunkról.
Our company has been providing airport transfer, shuttle & limousine services for many years. In a few words we offer simple, convenient and reliable service with a fixed price to any destination within the city of Prague and Czech Republic. Prague Airport Transfers s.r.o. co-operate with many airlines, Prague hotels and travel agencies especially in the UK.
Rendszeresen utazik a Ruzyně repülőtérre?
Lépjen velünk kapcsolatba – magánszemélyeknek és vállalatoknak speciális VIP árakat kínálunk.

(C) Prague Airport Transfers s.r.o.| Olcsó személyszállítás a prágai Ruzyně repülőtérről / repülőtérre. | Sitemap
Ingyen Transzfer - Kongresszusi Közlekedés - Autóbusz-Közlekedés - Reptéri közlekedés árainak összehasonlítása - Szallas Pragaban - Praga Idojarasa